Nytt nuvu ministudio – selvbetjent studio fra ditt eget skrivebord

Nuvu AS lanserer nå nuvu ministudio, en kompakt studioløsning som passer perfekt for skrivebord, små møterom eller Quietpods. Du bruker skjermen som din vanlige arbeidsstasjon med din egen laptop eller Mac, og med ett tastetrykk ser det ut som du står i et profesjonelt studio og får frem den menneskelige energien i det du skal presentere.

-Nuvu studioløsninger er revolusjonerende verktøy for alle som kjenner på distanser, at farten på digitalisering øker, og at kommunikasjonsbehovet er større enn noen gang. Her har du muligheten til å gjøre digitale møter, webinarer, og presentasjoner mer engasjerende og videoproduksjon enklere og raskere, og det bare ved noen enkle tastetrykk, sier daglig leder May-Brith Valle Rotevatn i nuvu AS.

Dynamisk bærekraftig kommunikasjon

-Dette er en utrolig bærekraftig løsning. Møter og presentasjoner kan gjennomføres profesjonelt, effektivt og med høy kommunikasjonskvalitet uten å måtte reise. Noe som er bra for både miljøet og effektiv tidsbruk i en ellers hektisk arbeidshverdag, sier Valle Rotevatn.

Med nuvu ministudio får man en mye mer engasjerende opplevelse, enten man er live eller lager opptak. Løsningen er helt selvbetjent, noe som betyr at man ikke trenger ekstra hjelp for å bruke det. «Storesøsteren» nuvu Smartstudio er allerede godt etablert i markedet og har allerede mange brukere, fra enkeltpersonforetak til større selskaper, skoler og kommuner.

Innovasjonutviklet på Sunnmøre

-Vi fikk tilbakemelding fra mange som ønsker produktet, men ikke har mulighet til å sette av eget studiorom. Derfor har vår Tekniske sjef, Markus Nygård nå designet og utviklet nuvu ministudio som er mer kompakt, enklere å installere, og enda lettere å betjene alene, – som for eksempel ved ditt eget skrivebord,forklarer Valle Rotevatn. Det nye ministudioet kan og brukes sammen og i kombinasjon med det litt større nuvu smartstudio.

Kine Norheim i NExTdigital har benyttet nuvu smartstudio utallige ganger, men har ikke hatt muligheten til å sette av et eget studiorom på arbeidsplassen. Hun er derfor svært begeistret for at hun nå kan oppnå samme høye kvalitet på sine produksjoner rett fra sin egen arbeidsstasjon.

"Jeg ser virkelig frem til at nuvu ministudio nå er klart. Dette ser jeg på som en løsning som virkelig kan effektivisere, forbedre og forenkle vår digitale arbeidshverdag. Nuvu hjelper oss å levere på vårt oppdrag 'nyskaping gjennom anvendt teknologi'!", sier Kine Norheim.

Begge løsningene er designet for å være svært enkle å bruke, men har også fleksibiliteten til å støtte flere videostrømmer og ulike innstillinger. Dette gjør de ideell for alle typer videoproduksjon, fra digitale møter til at du kan digitalisere hele onboardingprosessen.

Med nuvu ministudio tilbyr vi nå en enda mer kompakt og fleksibel løsning, som er miljøvennlig, og som passer for alle bedrifter med kommunikasjonsbehov, sier May-Brith Valle Rotevatn.

For mer informasjon om nuvu ministudio og nuvu smartstudio, besøk www.nuvu.no, eller kontakt May-Brith Valle Rotevatn.

tlf. 48 02 75 54

e-post: may-brith@nuvu.no

Ta kontakt. Vi garanterer en opplevelse du aldri har før har sett maken til!

Takk! Vi kontakter deg så fort vi kan.

Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen!

Når du sender inn aksepterer du våre vilkår.